Ψυχολόγος Άγιος Δημήτριος

Δια ζώσης και Οnline Ψυχοθεραπεία σε Άγιος Δημήτριος και Αττική.

Ψυχολόγοι Άγιος Δημήτριος

ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Οι ψυχολόγοι του Κέντρου Ψυχολογικής Υποστήριξης, Συμβουλευτικής και Θεραπείας ΑΤΤΙΚΑ παρέχουν δια ζώσης και online ψυχολογικές και ψυχοθεραπευτικές υπηρεσίες εξυπηρετώντας θεραπευόμενους που κατοικούν σε Άγιος Δημήτριος.

Έχοντας ως σημείο αναφοράς την πολυετή μας εμπειρία στον χώρος της (online) ψυχοθεραπείας, μέσω της συστημικής προσέγγισης, παρέχονται υψηλής ποιότητας διαδικτυακές υπηρεσίες ψυχοθεραπείας σε Άγιος Δημήτριος Αττικής.

Οι καταξιωμένοι ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του κέντρου μας παρέχουν ένα εύρος θεραπειών, όπως ατομική ψυχοθεραπεία, ψυχοθεραπεία ζεύγους, θεραπεία οικογένειας και ομαδικές συνεδρίες.

0 +
Οnline συνεδρίες ψυχοθεραπείας
0 +
Χρόνια εμπειρίας σε Zoom, Skype, Webex, Viber
0
Δυνατότητα ύπαρξης δύο θεραπευτών
0 +
Δια ζώσης & Εξ' αποστάσεως θεραπείες

Ψυχολόγοι Άγιος Δημήτριος

Παρεχόμενες Θεραπείες

Η Ψυχολόγος – Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια Ευαγγελία Πέτρογλου και η Ψυχολόγος – Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια Ορτανσία Πέτρογλου παρέχουν ένα εύρος θεραπειών σε ενήλικες, οικογένειες, ζευγάρια και ομάδες είτε με φυσική παρουσία στο κέντρο ψυχοθεραπείας ΑΤΤΙΚΑ είτε με online συνεδρίες ψυχοθεραπείας (εξ’ αποστάσεως ψυχοθεραπεία) μέσω του ίντερνετ κάνοντας χρήση εφαρμογών όπως Skype, Zoom, Webex, WhatsApp.

ΑΤΟΜΙΚΗ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ONLINE ΑΤΟΜΙΚΗ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – Η δυνατότητα δια ζώσης και online ατομικής ψυχοθεραπείας παρέχεται και σε θεραπευόμενους που διαμένουν σε Άγιος Δημήτριος. Με τη βοήθεια του θεραπευτή το άτομο καλείται να εξερευνήσει άγνωστες πτυχές της ταυτότητάς του, να φωτίσει τα «τυφλά» του σημεία...

ΟΜΑΔΙΚΗ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ONLINE ΟΜΑΔΙΚΗ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – Όταν ο θεραπευόμενος προχωρήσει αρκετά στην ψυχοθεραπεία του και κατόπιν συνεννόησης με τον ψυχολόγο – ψυχοθεραπευτή, μπορεί να συνεχίσει την προσωπική του εξέλιξη σε ένα ομαδικό πλαίσιο. Στην ομαδική ψυχοθεραπεία η θεραπευτική ομάδα να λειτουργεί ως καθρέπτης συμπεριφορών και συναισθημάτων...

ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΖΕΥΓΟΥΣ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ONLINE ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΖΕΥΓΟΥΣ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – Η ανάγκη για ψυχοθεραπεία ζεύγους αναδύεται όταν ένα ή και τα δύο μέλη του ζευγαριού – που κατοικούν σε Άγιος Δημήτριος – αντιλαμβάνονται ότι «κάτι δεν πάει καλά στη σχέση». Μπορεί να βιώνουν μια βαθιά αίσθηση του ανικανοποίητου ή μια ψυχική αποτελμάτωση. Οι αλλαγές στη ζωή του ζευγαριού...

ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ONLINE ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – Μένετε στην περιοχή Άγιος Δημήτριος και ενδιαφέρεστε για δια ζώσης ή online οικογενειακή θεραπεία; Στην πλειονότητα των περιπτώσεων των οικογενειών που μπαίνουν σε μια θεραπευτική διαδικασία, υπάρχει ένα μέλος που εκφράζει ένα «σύμπτωμα» και που στην ουσία ωθεί όλο το σύστημα να ζητήσει βοήθεια...

Αναζητάτε ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ;

Κλείστε ραντεβού για δια ζώσης ή online θεραπείες με ψυχολόγο-ψυχοθεραπευτή.

ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Εμπιστευτείτε τη θεραπεία της ψυχής σας με δια ζώσης ή online συνεδρίες.

Οι ψυχολόγοι του κέντρου μας (Ευαγγελία Πέτρογλου & Ορτανσία Πέτρογλου) θα σας βοηθήσουν να δείτε τα πράγματα υπό άλλη (νέα) προοπτική μέσα από εξατομικευμένες θεραπείες στην έδρα του ψυχολογικού γραφείου μας.

Διαθέτουμε μακρόχρονη εμπειρία στην διεξαγωγή εξ'αποστάσεως θεραπειών. Η έννοια “Online Ψυχολόγος” ή “Online Ψυχοθεραπεία” σε θεραπευόμενους από Άγιος Δημήτριος αποτελεί βασική υπηρεσία του κέντρου μας.

Online Ψυχολόγος vs Δια Ζώσης Ψυχολόγος Άγιος Δημήτριος

Είτε πρόκειται για δια ζώσης θεραπεία είτε για εξ αποστάσεως θεραπείες δίνεται η ίδια βαρύτητα σε εξατομικευμένες θεραπείες είτε μένετε και δουλεύετε στην περιοχή Άγιος Δημήτριος είτε σε κάποια άλλη περιοχή της Αττικής.

ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
0

Ευχαριστημένοι Θεραπευόμενοι

ONLINE ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Μην ξεχνάτε ότι η σχέση μεταξύ του εκάστοτε ψυχολόγου – θεραπευόμενου είναι ξεχωριστή κάτι που σημαίνει ότι δεν υπάρχει μια αυστηρά θεσπισμένη μορφή συνεδρίας που να βρίσκει εφαρμογή σε κάθε ξεχωριστό περιστατικό με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

Παρέχετε οnline θεραπείες σε άτομα με προβλήματα μετακίνησης;

Ναι. Δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός στη φυσική τοποθεσία του θεραπευόμενου. Είτε μένετε στην περιοχή Άγιος Δημήτριος είτε αντιμετωπίζετε προβλήματα μετακίνησης παρέχεται η δυνατότητα online ψυχοθεραπείας.

Παρέχετε βιωματικά σεμινάρια online;

Ναι. Τα βιωματικά σεμινάρια υλοποιούνται ηλεκτρονικά μέσω ειδικών web – εφαρμογών, που έχουν την δυνατότητα πλήρους διαδραστικότητας.

Ζω στη περιοχή Άγιος Δημήτριος (Νότια Προάστια) και αναζητούσα έναν ψυχολόγο-ψυχοθεραπευτή για την αντιμετώπιση κάποιων προβλημάτων με τον άντρα μου. Με τη βοήθεια της Ευαγγελίας και της Ορτανσίας νομίζω ότι καταφέρα-με να κατανοήσουμε την αλληλεπίδραση μας και να σώσουμε το γάμο μας...μέσω Zoom!

Μαρία Κ.

ONLINE ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Να Θυμάστε...

Μην παραμελείτε την ψυχική σας υγεία!! Είναι εξίσου σημαντική με τη φυσική σας κατάσταση. Είτε μένετε στην περιοχή Άγιος Δημήτριος είτε σε κάποια άλλη περιοχή της Αττικής μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Online Ψυχολόγος Ελλάδα

Είστε κάτοικος Ελλάδας και ενδιαφέρεστε για online ψυχοθεραπεία ανεξάρτητα από την πόλη διαμονής σας ή