ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ ΑΛΙΜΟΣ, Online Ψυχοθεραπεία

Παρεχόμενες Θεραπείες

Θεραπεία Ζεύγους

Η ανάγκη για ψυχοθεραπεία ζεύγους αναδύεται όταν ένα ή και τα δύο μέλη του ζευγαριού αντιλαμβάνονται ότι «κάτι δεν πάει καλά στη σχέση». Μπορεί να βιώνουν μια βαθιά αίσθηση του ανικανοποίητου ή μια ψυχική αποτελμάτωση.

Οι αλλαγές στη ζωή του ζευγαριού όπως για παράδειγμα ο ερχομός ενός παιδιού μπορεί να αποτελούν μια αιτία για να προσέλθουν σε έναν συστημικό θεραπευτή.

Μετά από τη λήψη ενός ιστορικού και για τα δύο μέλη, το ζευγάρι ξεκινά να εξερευνήσει τις δυσκολίες της σχέσης του σε ένα περιβάλλον ασφαλές με τη βοήθεια του ψυχοθεραπευτή.

Στις συνεδρίες που λαμβάνουν χώρα το ζευγάρι αρχίζει να αντιλαμβάνεται τις δυναμικές που υπάρχουν και επηρεάζουν τη σχέση τους. Καταλαβαίνει ότι ο καθένας τους κουβαλάει τη δική του ιστορία και είναι επιφορτισμένος με τα προσωπικά του βιώματα, τα οποία πολλές φορές επιβαρύνουν την επικοινωνία και αλλοιώνουν την ποιότητα της σχέσης τους.

Μέσω της θεραπείας, το ζευγάρι μπορεί εν τέλει να αξιοποιήσει με έναν νέο τρόπο τα θετικά χαρακτηριστικά που φέρει ο καθένας και να εξελιχθεί και ως δυάδα, αλλά και ως ξεχωριστές προσωπικότητες και να μάθει να συνεργάζεται σε μια νέα, υγιή και λειτουργική βάση.

ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΛΙΜΟΣ
Online Ψυχοθεραπεία σε Ελλάδα και εξωτερικό

Να Θυμάστε...

Μην παραμελείτε την ψυχική σας υγεία!! Είναι εξίσου σημαντική με τη φυσική σας κατάσταση. Είτε μένεις στην Ελλάδα είτε είστε κάτοικος εξωτερικού μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Το δηλητήριο του Φόβου

Φόβος. Ο μεγάλος εξουσιαστής. Το αρχαϊκό συναίσθημα που καθορίζει ψυχισμούς, κοινωνίες, κράτη. Μας δένει με

Προχώρα!

Όλοι τελικά ψάχνουμε απεγνωσμένα την ασφάλεια. Το γνώριμο. Το οικείο. Μια παραδεισένια κατάσταση συνεχούς γαλήνης