ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ ΑΛΙΜΟΣ, Online Ψυχοθεραπεία

Ψυχολόγος - Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια

Ορτανσία Πέτρογλου

Γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε στην Ελλάδα Ψυχολογία.

Στην συνέχεια εκπαιδεύτηκε στην Συστημική Ψυχοθεραπεία στο ΣΚΕΨΥ. Είναι μέλος του Βρετανικού Συλλόγου Ψυχολόγων (BPS), της Ελληνικής Εταιρείας Συστημικής Θεραπείας (ΕΛΕΣΥΘ), της Εθνικής Εταιρείας Ψυχοθεραπείας Ελλάδος (ΕΕΨΕ), της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Οικογενειακής Θεραπείας (EFTA), κάτοχος του Ευρωπαϊκού Πιστοποιητικού Ψυχοθεραπείας (ECP).

Επίσης, εκπαιδεύεται στη μουσικοθεραπευτική μέθοδο GIM και εμπλουτίζει συνεχώς τις γνώσεις της με σεμινάρια και συνέδρια.

Δουλεύει εδώ και χρόνια με άτομα, ζευγάρια, οικογένειες και ομάδες.

Παράλληλα, έχει σπουδάσει πιάνο και κατέχει πτυχίο στις Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό από το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο.

Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με την συγγραφή και ειδικά παραμυθιών, κάποια από αυτά έχουν εκδοθεί σε συλλογικά βιβλία.

ΟΡΤΑΝΣΙΑ ΠΕΤΡΟΛΓΟΥ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ

ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΒΙΒΛΙΟΥ - ΟΡΤΑΝΣΙΑ ΠΕΤΡΟΓΛΟΥ

Η Ντομινίκ και το Ανατολικό Δάσος

“Η Ντομινίκ και το Ανατολικό Δάσος είναι ένα παραμύθι γεμάτο νοήματα που η συγγραφέας του μοιράζεται με τους μικρούς αναγνώστες. Με την ιδιότητα της ψυχολόγου, η Ορτανσία Πέτρογλου, μας μεταφέρει στο ταξίδι που αποφασίζει να κάνει η ηρωίδα της.” 

Η Ντομινίκ και το Ανατολικό Δάσος είναι ένα βιβλίο για την αγνότητα, την καλοσύνη, αλλά και τη δύναμη της ψυχής που καταφέρνει να διατηρήσει την παιδική καθαρότητα της. Η μικρή Ντομινίκ τολμά να εξερευνήσει τον κόσμο και τη ζωή, ανακαλύπτοντας τον εαυτό της και τις δυνάμεις της, ακριβώς όπως αρμόζει σε κάθε έναν από εμάς, μικρό και μεγάλο. Η Ντομινίκ και το Ανατολικό Δάσος είναι ένα βιβλίο που συνδυάζει την περιπέτεια, την εξερεύνηση, τη φαντασία, την καλοσύνη, ένα βιβλίο ψυχοθεραπευτικό όπως κάθε παραμύθι που μας μυεί στην ομορφιά της ζωής και της ανθρώπινης ψυχής. Και ως εκ τούτου είναι ένα βιβλίο απαραίτητο σε κάθε βιβλιοθήκη στους χαλεπούς καιρούς που διανύουμε…

Ζείτε και εργάζεστε στο εξωτερικό;

Online Ψυχοθεραπεία Εξωτερικό

Ενδεικτικές πόλεις εξωτερικού για online ψυχοθεραπεία με την Ορτανσία Πέτρογλου.