ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ ΑΛΙΜΟΣ, Online Ψυχοθεραπεία

Ψυχολόγος Παλαιό Φάληρο

Δια ζώσης και Οnline Ψυχοθεραπεία σε Παλαιό Φάληρο και Αττική.

ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Οι ψυχολόγοι του Κέντρου Ψυχολογικής Υποστήριξης, Συμβουλευτικής και Θεραπείας ΑΤΤΙΚΑ παρέχουν δια ζώσης και Online Ψυχοθεραπεία Παλαιό Φάληρο εξυπηρετώντας θεραπευόμενους που κατοικούν στο Παλαιό Φάληρο Αττικής.

Έχοντας ως σημείο αναφοράς την πολυετή εμπειρία των ψυχολόγων μας, στον χώρο της online ψυχοθεραπείας, οι ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ του κέντρου ΑΤΤΙΚΑ παρέχουν υψηλής ποιότητας διαδικτυακές υπηρεσίες ψυχοθεραπείας σε θεραπευόμενους από Παλαιό Φάληρο και Αττική.

Οι καταξιωμένοι Ψυχολόγοι Παλαιό Φάληρο του κέντρου μας παρέχουν ένα εύρος (online) θεραπειών, όπως ατομική ψυχοθεραπεία, ψυχοθεραπεία ζεύγους, θεραπεία οικογένειας και ομαδικές συνεδρίες είτε μένετε στο Παλαιό Φάληρο είτε σε κάποια όμορη περιοχή.

ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ, ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ
ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ, ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ
0 +
Οnline συνεδρίες ψυχοθεραπείας
0 +
Χρόνια εμπειρίας σε Zoom, Skype, Webex, Viber
0
Δυνατότητα ύπαρξης δύο θεραπευτών
0 +
Εξ' αποστάσεως (online) θεραπείες

Ψυχολόγοι Παλαιό Φάληρο

Παρεχόμενες Θεραπείες

Η Ψυχολόγος Παλαιό Φάληρο – Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια Ευαγγελία Πέτρογλου και η Ψυχολόγος – Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια Ορτανσία Πέτρογλου παρέχουν ένα εύρος online θεραπειών (εξ’ αποστάσεως ψυχοθεραπεία) σε ενήλικες, οικογένειες, ζευγάρια και ομάδες, που μένουν/εργάζονται στο Παλαιό Φάληρο (Αττική), με τη βοήθεια διαδικτυακών εφαρμογών όπως Skype, Zoom, Webex, Viber.

ONLINE ΑΤΟΜΙΚΗ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ ΟΛΛΑΝΔΙΑ

ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΑΤΟΜΙΚΗ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Η δυνατότητα online ατομικής ψυχοθεραπείας παρέχεται και σε θεραπευόμενους που μένουν στο Παλαιό Φάληρο. Με τη βοήθεια του θεραπευτή το άτομο καλείται να εξερευνήσει άγνωστες πτυχές της ταυτότητάς του, να φωτίσει τα «τυφλά» του σημεία, να έρθει σε επαφή με επώδυνα βιώματα και εμπειρίες που τον εμποδίζουν να προχωρήσει στη ζωή του.

ONLINE ΟΜΑΔΙΚΗ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ ΟΛΛΑΝΔΙΑ

ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΟΜΑΔΙΚΗ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Όταν ο θεραπευόμενος προχωρήσει αρκετά στην ψυχοθεραπεία του και κατόπιν συνεννόησης με τον ψυχολόγο – ψυχοθεραπευτή στο Παλαιό Φάληρο, μπορεί να συνεχίσει την προσωπική του εξέλιξη σε ένα ομαδικό πλαίσιο. Στην ομαδική ψυχοθεραπεία η θεραπευτική ομάδα λειτουργεί ως καθρέπτης συμπεριφορών και συναισθημάτων με στόχο τη διορθωτική εμπειρία.

ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΖΕΥΓΟΥΣ ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ ΟΛΛΑΝΔΙΑ

ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΖΕΥΓΟΥΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Η ανάγκη για εξ’ αποστάσεως ψυχοθεραπεία ζεύγους αναδύεται όταν ένα ή και τα δύο μέλη του ζευγαριού, που κατοικούν στο Παλαιό Φάληρο, αντιλαμβάνονται ότι «κάτι δεν πάει καλά στη σχέση». Μπορεί να βιώνουν μια βαθιά αίσθηση του ανικανοποίητου ή μια ψυχική αποτελμάτωση. Οι αλλαγές στη ζωή του ζευγαριού όπως για παράδειγμα ο ερχομός ενός παιδιού μπορεί να αποτελούν μια αιτία για να απευθυνθούν σε Ψυχολόγος Παλαιό Φάληρο.

ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ ΟΛΛΑΝΔΙΑ

ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Μένετε στην περιοχή Παλαιό Φάληρο και ενδιαφέρεστε για δια ζώσης ή online οικογενειακή θεραπεία; Στην πλειονότητα των περιπτώσεων των οικογενειών που μπαίνουν σε μια (εξ’ αποστάσεως ) θεραπευτική διαδικασία, υπάρχει ένα μέλος που εκφράζει ένα «σύμπτωμα» και που στην ουσία ωθεί όλο το σύστημα να ζητήσει βοήθεια. Κάπως έτσι ξεκινά ξεκινά το θεραπευτικό ταξίδι για όλη την οικογένεια.

Αναζητάτε Ψυχολόγους στο Παλαιό Φάληρο;

Κλείστε ραντεβού για (online) θεραπείες με ψυχολόγο-ψυχοθεραπευτή στο Παλαιό Φάληρο.

ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Εμπιστευτείτε τη θεραπεία της ψυχής σας με δια ζώσης ή online συνεδρίες.

Οι ψυχολόγοι του κέντρου μας (Ευαγγελία Πέτρογλου & Ορτανσία Πέτρογλου) θα σας βοηθήσουν να δείτε τα πράγματα υπό άλλη (νέα) προοπτική μέσα από δια ζώσης ή online θεραπείες.

Διαθέτουμε μακρόχρονη εμπειρία στην διεξαγωγή online θεραπειών. Η έννοια “Online Ψυχολόγος” ή “Online Ψυχοθεραπεία” σε θεραπευόμενους από το Παλαιό Φάληρο Αττικής αποτελεί βασική υπηρεσία του κέντρου μας.

Online vs Δια Ζώσης Ψυχολόγοι Παλαιό Φάληρο

Είτε πρόκειται για δια ζώσης θεραπεία είτε για εξ αποστάσεως θεραπείες, οι θεραπείες διέπονται από τους ίδιους κανόνες εχεμύθειας και εμπιστευτικότητας είτε μένετε και δουλεύετε στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου είτε σε κάποια άλλη περιοχή της Αττικής.

Ψυχολόγος Παλαιό Φάληρο

Διαδικασία Θεραπειών

Πρώτη Γνωριμία

Στο στάδιο της πρώτης γνωριμίας ο θεραπευόμενος καλείται να αναφέρει το πλαίσιο των ψυχοσωματικών και τραυματικών καταστάσων που τον απασχολούν και να αισθανθεί ότι μπορεί να “ξεκλειδώσει” περισσότερο με τη βοήθεια του θεραπευτή – ψυχολόγου.

Πλαίσιο Παρέμβασης

Η Ψυχολόγος Παλαιό Φάληρο σχεδιάζει ένα εξατομικευμένο πλαίσιο παρέμβασης το οποίο γνωστοποιείται στον θεραπευόμενο ως προς τη συχνότητα των θεραπειών, τον ενδεδειγμένο αριθμό συνεδριών, την προτεινόμενη μορφή θεραπείας (δια ζώσης ή εξ αποστάσεως), τους στόχους της θεραπείας και τις υποχρεώσεις του θεραπευόμενου πριν από κάθε συνεδρία.

ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ONLINE ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
0

Ευχαριστημένοι Θεραπευόμενοι

ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Ψυχολόγοι σε Παλαιό Φάληρο με εμπειρία!

Μην ξεχνάτε ότι η σχέση μεταξύ του εκάστοτε ψυχολόγου – θεραπευόμενου είναι ξεχωριστή κάτι που σημαίνει ότι δεν υπάρχει μια αυστηρά θεσπισμένη μορφή online συνεδρίας που να βρίσκει εφαρμογή σε κάθε ξεχωριστό περιστατικό με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

Παρέχετε οnline θεραπείες σε άτομα με προβλήματα μετακίνησης στο Παλαιό Φάληρο;

Ναι. Δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός στη φυσική τοποθεσία του θεραπευόμενου. Ως Ψυχολόγοι Παλαιό Φάληρο διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στη χρήση διαδικτυακών εφαρμογών πολύ πριν από την έλευση της πανδημίας του κορωνοϊού και εξυπηρετούμε θεραπευόμενους με έδρα το Παλαιό Φάληρο που αντιμετωπίζουν προβλήματα μετακίνησης ή αδυνατούν να μετακινηθούν.

Παρέχετε βιωματικά σεμινάρια online;

Ναι. Τα βιωματικά σεμινάρια υλοποιούνται ηλεκτρονικά μέσω ειδικών web – εφαρμογών, που έχουν την δυνατότητα πλήρους διαδραστικότητας.

Επειδή μένω στο Παλαιό Φάληρο, αναζητούσα Ψυχολόγους στο Παλαιό Φάληρο (Νότια Προάστια) για την αντιμετώπιση κάποιων προβλημάτων με τον άντρα μου. Με τη βοήθεια της Ευαγγελίας και της Ορτανσίας νομίζω ότι καταφέρα-με να κατανοήσουμε την αλληλεπίδραση μας και να σώσουμε το γάμο μας...μέσω Zoom!

Μελίνα Σ.

ONLINE ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Να Θυμάστε...

Μην παραμελείτε την ψυχική σας υγεία!! Είναι εξίσου σημαντική με τη φυσική σας κατάσταση. Εάν αναζητάτε έμπειρους Ψυχολόγους στο Παλαιό Φάληρο μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Το δηλητήριο του Φόβου

Φόβος. Ο μεγάλος εξουσιαστής. Το αρχαϊκό συναίσθημα που καθορίζει ψυχισμούς, κοινωνίες, κράτη. Μας δένει με

Προχώρα!

Όλοι τελικά ψάχνουμε απεγνωσμένα την ασφάλεια. Το γνώριμο. Το οικείο. Μια παραδεισένια κατάσταση συνεχούς γαλήνης