Ψυχολόγος Τρίπολη

Οnline Ψυχοθεραπεία στην Τρίπολη.

Ψυχολόγοι Τρίπολη

ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ ΤΡΙΠΟΛΗ Οι ψυχολόγοι του Κέντρου Ψυχολογικής Υποστήριξης, Συμβουλευτικής και Θεραπείας ΑΤΤΙΚΑ παρέχουν online (εξ' αποστάσεως) ψυχολογικές και ψυχοθεραπευτικές υπηρεσίες εξυπηρετώντας θεραπευόμενους που κατοικούν σε πόλεις εκτός της περιφέρειας Αττικής, όπως η Τρίπολη.

Έχοντας ως σημείο αναφοράς την πολυετή μας εμπειρία στον χώρος της (online) ψυχοθεραπείας, μέσω της συστημικής προσέγγισης, παρέχονται υψηλής ποιότητας διαδικτυακές υπηρεσίες ψυχοθεραπείας σε θεραπευόμενους που μένουν και εργάζονται στην Τρίπολη.

Οι καταξιωμένοι ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ ΤΡΙΠΟΛΗ του κέντρου μας παρέχουν ένα εύρος θεραπειών, όπως διαδικτυακή ατομική ψυχοθεραπεία, διαδικτυακή ψυχοθεραπεία ζεύγους, διαδικτυακή θεραπεία οικογένειας και ομαδικές συνεδρίες.

0 +
Οnline συνεδρίες ψυχοθεραπείας
0 +
Χρόνια εμπειρίας σε Zoom, Skype, Webex, Viber
0
Δυνατότητα ύπαρξης δύο θεραπευτών
0 +
Εξ' αποστάσεως θεραπείες

Ψυχολόγοι Τρίπολη

Παρεχόμενες Θεραπείες

Η Ψυχολόγος – Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια Ευαγγελία Πέτρογλου και η Ψυχολόγος – Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια Ορτανσία Πέτρογλου παρέχουν ένα εύρος online θεραπειών (εξ’ αποστάσεως ψυχοθεραπεία) σε ενήλικες, οικογένειες, ζευγάρια και ομάδες μέσω του ίντερνετ κάνοντας χρήση εφαρμογών όπως Skype, Zoom, Webex, WhatsApp.

ΑΤΟΜΙΚΗ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗ

ONLINE ΑΤΟΜΙΚΗ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗ – Η δυνατότητα online ατομικής ψυχοθεραπείας παρέχεται και σε θεραπευόμενους που κατοικούν σε πόλεις της Ελλάδας εκτός της Περιφέρειας Αττικής, όπως η Τρίπολη. Με τη βοήθεια του θεραπευτή το άτομο καλείται να εξερευνήσει άγνωστες πτυχές της ταυτότητάς του, να φωτίσει τα «τυφλά» του σημεία...

ΟΜΑΔΙΚΗ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗ

ONLINE ΟΜΑΔΙΚΗ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗ – Όταν ο θεραπευόμενος προχωρήσει αρκετά στην ψυχοθεραπεία του και κατόπιν συνεννόησης με τον ψυχολόγο – ψυχοθεραπευτή, μπορεί να συνεχίσει την προσωπική του εξέλιξη σε ένα ομαδικό πλαίσιο. Στην ομαδική ψυχοθεραπεία η θεραπευτική ομάδα να λειτουργεί ως καθρέπτης συμπεριφορών και συναισθημάτων...

ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΖΕΥΓΟΥΣ ΤΡΙΠΟΛΗ

ONLINE ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΖΕΥΓΟΥΣ ΤΡΙΠΟΛΗ – Η ανάγκη για ψυχοθεραπεία ζεύγους αναδύεται όταν ένα ή και τα δύο μέλη του ζευγαριού – που κατοικούν στην Τρίπολη – αντιλαμβάνονται ότι «κάτι δεν πάει καλά στη σχέση». Μπορεί να βιώνουν μια βαθιά αίσθηση του ανικανοποίητου ή μια ψυχική αποτελμάτωση. Οι αλλαγές στη ζωή του ζευγαριού...

ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗ

ONLINE ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗ – Μένετε στην Τρίπολη και ενδιαφέρεστε για online οικογενειακή θεραπεία; Στην πλειονότητα των περιπτώσεων των οικογενειών που μπαίνουν σε μια θεραπευτική διαδικασία, υπάρχει ένα μέλος που εκφράζει ένα «σύμπτωμα» και που στην ουσία ωθεί όλο το σύστημα να ζητήσει βοήθεια...

Αναζητάτε ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ ΤΡΙΠΟΛΗ;

Κλείστε ραντεβού για online θεραπείες με ψυχολόγο-ψυχοθεραπευτή.

ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ ΤΡΙΠΟΛΗ

Εμπιστευτείτε τη θεραπεία της ψυχής σας με διαδικτυακές συνεδρίες.

Οι ψυχολόγοι του κέντρου μας (Ευαγγελία Πέτρογλου & Ορτανσία Πέτρογλου) θα σας βοηθήσουν να δείτε τα πράγματα υπό άλλη (νέα) προοπτική μέσα από εξατομικευμένες θεραπείες στην έδρα του ψυχολογικού γραφείου μας.

Διαθέτουμε μακρόχρονη εμπειρία στην διεξαγωγή εξ'αποστάσεως θεραπειών. Η έννοια “Online Ψυχολόγος” ή “Online Ψυχοθεραπεία” σε θεραπευόμενους από την Τρίπολη αποτελεί βασική υπηρεσία του κέντρου μας.

Online Ψυχολόγος vs Δια Ζώσης Ψυχολόγος Τρίπολη

Είτε πρόκειται για δια ζώσης θεραπεία είτε για εξ αποστάσεως θεραπείες δίνεται η ίδια βαρύτητα σε εξατομικευμένες θεραπείες είτε έχετε ως έδρα κατοικία σας την Τρίπολη είτε κάποια άλλη πόλη της Ελλάδας.

ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗ
0

Ευχαριστημένοι Θεραπευόμενοι

ONLINE ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗ

ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ ΤΡΙΠΟΛΗ

Μην ξεχνάτε ότι η σχέση μεταξύ του εκάστοτε ψυχολόγου – θεραπευόμενου είναι ξεχωριστή κάτι που σημαίνει ότι δεν υπάρχει μια αυστηρά θεσπισμένη μορφή συνεδρίας που να βρίσκει εφαρμογή σε κάθε ξεχωριστό περιστατικό με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

Παρέχετε οnline θεραπείες σε θεραπευόμενους στην Τρίπολη;

Ναι. Δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός στη φυσική τοποθεσία του θεραπευόμενου. Είτε μένετε στην Τρίπολη είτε σε κάποια άλλη πόλη της Ελλάδας παρέχεται η δυνατότητα online ψυχοθεραπείας.

Παρέχετε βιωματικά σεμινάρια online;

Ναι. Τα βιωματικά σεμινάρια υλοποιούνται ηλεκτρονικά μέσω ειδικών web – εφαρμογών, που έχουν την δυνατότητα πλήρους διαδραστικότητας.

Ζω μόνιμα στην Τρίπολη και αναζητούσα έναν ψυχολόγο-ψυχοθεραπευτή εκτός Τρίπολης για την αντιμετώπιση κάποιων προβλημάτων με τον άντρα μου. Με τη βοήθεια της Ευαγγελίας και της Ορτανσίας νομίζω ότι καταφέρα-με να κατανοήσουμε την αλληλεπίδραση μας και να σώσουμε το γάμο μας...διαδικτυακά!

Μαρία Κ.

ONLINE ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗ

Να Θυμάστε...

Μην παραμελείτε την ψυχική σας υγεία!! Είναι εξίσου σημαντική με τη φυσική σας κατάσταση. Είτε μένεις στην Τρίπολη είτε σε κάποια άλλη πόλη της Ελλάδας μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Online Ψυχολόγος Ελλάδα

Είστε κάτοικος Ελλάδας και ενδιαφέρεστε για online ψυχοθεραπεία ανεξάρτητα από την πόλη διαμονής σας ή...

Online Ψυχοθεραπεία Εξωτερικό

Βρίσκεστε στο εξωτερικό για εργασία, σπουδές ή είστε μόνιμος κάτοικος εξωτερικού και ψάχνετε για Ελληνόφωνο...