Online Ψυχολόγος

Οnline Ψυχοθεραπεία σε Μασσαλία (Marseille), Γαλλία

Ψυχολόγοι Μασσαλία

ONLINE ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΜΑΣΣΑΛΙΑ Οι ψυχολόγοι του Κέντρου Ψυχολογικής Υποστήριξης, Συμβουλευτικής και Θεραπείας ΑΤΤΙΚΑ παρέχουν online ψυχολογικές και ψυχοθεραπευτικές υπηρεσίες εξυπηρετώντας θεραπευόμενους που κατοικούν στη Μασσαλία (Γαλλία) και δεν έχουν πρόσβαση σε Ελληνόφωνο ψυχολόγο-ψυχοθεραπευτή στην περιοχή τους.

Έχοντας ως σημείο αναφοράς την πολυετή μας εμπειρία στον χώρος της online ψυχοθεραπείας, μέσω της συστημικής προσέγγισης, παρέχονται υψηλής ποιότητας διαδικτυακές υπηρεσίες ψυχοθεραπείας σε Έλληνες που ζουν στη Μασσαλία (Γαλλία).

Οι καταξιωμένοι ψυχολόγοι του κέντρου μας παρέχουν ένα εύρος online θεραπειών, όπως online ατομική ψυχοθεραπεία, online ψυχοθεραπεία ζεύγους, online θεραπεία οικογένειας και online ομαδικές συνεδρίες.

0 +
Οnline συνεδρίες ψυχοθεραπείας
0 +
Χρόνια εμπειρίας σε Zoom, Skype, Webex, Viber
0
Δυνατότητα ύπαρξης δύο θεραπευτών
0 +
Εξ' αποστάσεως (online) θεραπείες

Ψυχολόγοι Μασσαλία

Παρεχόμενες Θεραπείες

Η Ψυχολόγος – Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια Ευαγγελία Πέτρογλου και η Ψυχολόγος – Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια Ορτανσία Πέτρογλου παρέχουν ένα εύρος online θεραπειών (εξ’ αποστάσεως ψυχοθεραπεία) σε ενήλικες, οικογένειες, ζευγάρια και ομάδες, που ζουν στη Μασσαλία (Γαλλία), με τη βοήθεια διαδικτυακών εφαρμογών όπως Skype, Zoom, Webex, Viber.

ONLINE ΑΤΟΜΙΚΗ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΑΣΣΑΛΙΑ ΓΑΛΛΙΑ

ONLINE ΑΤΟΜΙΚΗ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΑΣΣΑΛΙΑ – Η δυνατότητα online ατομικής ψυχοθεραπείας παρέχεται και σε Έλληνες του εξωτερικού που μένουν (μόνιμα ή προσωρινά) στη Μασσαλία – Γαλλία. Με τη βοήθεια του θεραπευτή το άτομο καλείται να εξερευνήσει άγνωστες πτυχές της ταυτότητάς του, να φωτίσει τα «τυφλά» του σημεία, να έρθει σε επαφή με επώδυνα βιώματα και εμπειρίες που τον εμποδίζουν να προχωρήσει στη ζωή του.

ONLINE ΟΜΑΔΙΚΗ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΑΣΣΑΛΙΑ ΓΑΛΛΙΑ

ONLINE ΟΜΑΔΙΚΗ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΑΣΣΑΛΙΑ – Όταν ο θεραπευόμενος προχωρήσει αρκετά στην online ψυχοθεραπεία του και κατόπιν συνεννόησης με τον ψυχολόγο – ψυχοθεραπευτή, μπορεί να συνεχίσει την προσωπική του εξέλιξη σε ένα ομαδικό πλαίσιο. Η online ομαδική ψυχοθεραπεία γίνεται με Ελληνόφωνο ψυχοθεραπευτή φροντίζοντας η θεραπευτική ομάδα να λειτουργεί ως καθρέπτης συμπεριφορών και συναισθημάτων με στόχο τη διορθωτική εμπειρία.

ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΖΕΥΓΟΥΣ ΜΑΣΣΑΛΙΑ ΓΑΛΛΙΑ

ONLINE ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΖΕΥΓΟΥΣ Marseille (ΓΑΛΛΙΑ) – Η ανάγκη για εξ’ αποστάσεως ψυχοθεραπεία ζεύγους αναδύεται όταν ένα ή και τα δύο μέλη του ζευγαριού – που διαμένουν για παράδειγμα στη Μασσαλία (ΓΑΛΛΙΑ) – αντιλαμβάνονται ότι «κάτι δεν πάει καλά στη σχέση». Μπορεί να βιώνουν μια βαθιά αίσθηση του ανικανοποίητου ή μια ψυχική αποτελμάτωση. Οι αλλαγές στη ζωή του ζευγαριού όπως για παράδειγμα ο ερχομός ενός παιδιού μπορεί να αποτελούν μια αιτία για να προσέλθουν σε έναν συστημικό θεραπευτή.

ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΑΣΣΑΛΙΑ ΓΑΛΛΙΑ

ONLINE ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ Marseille (ΓΑΛΛΙΑ) – Είστε κάτοικος Μασσαλία (Marseille) και ενδιαφέρεστε για online οικογενειακή θεραπεία; Στην πλειονότητα των περιπτώσεων των οικογενειών που μπαίνουν σε μια εξ’ αποστάσεως θεραπευτική διαδικασία, υπάρχει ένα μέλος που εκφράζει ένα «σύμπτωμα» και που στην ουσία ωθεί όλο το σύστημα να ζητήσει βοήθεια. Έτσι, με αυτό το μέλος ως «θεραπευτικό στόχο» καλούν ανήσυχοι τον θεραπευτή οι οικείοι του και τότε ξεκινά το θεραπευτικό ταξίδι για όλη την οικογένεια.

Είστε κάτοικος Μασσαλία (Γαλλία);

Κλείστε ραντεβού για online θεραπείες με Ελληνόφωνο ψυχολόγο-ψυχοθεραπευτή.

ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ ΜΑΣΣΑΛΙΑ

Εμπιστευτείτε τη θεραπεία της ψυχής σας με online συνεδρίες.

Οι ψυχολόγοι του κέντρου μας (Ευαγγελία Πέτρογλου & Ορτανσία Πέτρογλου) θα σας βοηθήσουν να δείτε τα πράγματα υπό άλλη (νέα) προοπτική μέσα από εξατομικευμένες online θεραπείες.

Διαθέτουμε μακρόχρονη εμπειρία στην διεξαγωγή online θεραπειών. Η έννοια “Online Ψυχολόγος” ή “Online Ψυχοθεραπεία” σε θεραπευόμενους στη Μασσαλία (Γαλλία) αποτελεί βασική υπηρεσία του κέντρου μας.

Online Ψυχολόγος Μασσαλία

Οι θεραπείες από το ίντερνετ (διαδίκτυο) διέπονται από τους ίδιους κανόνες εχεμύθειας και εμπιστευτικότητας με τις δια ζώσης θεραπείες.

Ψυχολόγος Μασσαλία (Γαλλία)

Διαδικασία Θεραπειών

Από τη στιγμή της συνειδητής επιλογής του ατόμου, του ζευγαριού και της οικογένειας για online ψυχοθεραπεία ξεκινάει το όμορφο “ταξίδι” της αυτογνωσίας και αναγνώρισης της δυναμικής του εαυτού του θεραπευόμενου μέσω μιας ολοκληρωμένης θεραπευτικής συστημικής προσέγγισης:

Πρώτη Γνωριμία

Στο στάδιο της πρώτης γνωριμίας ο θεραπευόμενος καλείται να αναφέρει το πλαίσιο των ψυχοσωματικών και τραυματικών καταστάσων που τον απασχολούν και να αισθανθεί ότι μπορεί να “ξεκλειδώσει” περισσότερο με τη βοήθεια του θεραπευτή – ψυχολόγου.

Πλαίσιο Παρέμβασης

Η Ψυχολόγος σχεδιάζει ένα εξατομικευμένο πλαίσιο παρέμβασης το οποίο γνωστοποιείται στον θεραπευόμενο ως προς τη συχνότητα των θεραπειών, τον ενδεδειγμένο αριθμό συνεδριών, την προτεινόμενη μορφή θεραπείας (δια ζώσης ή εξ αποστάσεως), τους στόχους της θεραπείας και τις υποχρεώσεις του θεραπευόμενου πριν από κάθε συνεδρία.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας ο θεραπευόμενος μοιράζεται την πρόοδο που έκανε και όπου κρίνεται απαραίτητο επαναξιολογείται το θεραπευτικό πλάνο ειδικά όταν η δυναμική της θεραπείας έχει κολλήσει ή βγει εκτός πορείας.

ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΑΣΣΑΛΙΑ ΓΑΛΛΙΑ
ONLINE ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
0

Ευχαριστημένοι Θεραπευόμενοι

ONLINE ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΑΣΣΑΛΙΑ

ONLINE ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ ΓΑΛΛΙΑ

Μην ξεχνάτε ότι η σχέση μεταξύ του εκάστοτε ψυχολόγου – θεραπευόμενου είναι ξεχωριστή κάτι που σημαίνει ότι δεν υπάρχει μια αυστηρά θεσπισμένη μορφή online συνεδρίας που να βρίσκει εφαρμογή σε κάθε ξεχωριστό περιστατικό με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

Παρέχετε οnline θεραπείες σε Έλληνες στη Μασσαλία;

Ναι. Δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός στη φυσική τοποθεσία του θεραπευόμενου. Ως ψυχολόγοι διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στη χρήση διαδικτυακών εφαρμογών πολύ πριν από την έλευση της πανδημίας του κορωνοϊού και εξυπηρετούμε θεραπευόμενους από διάφορες πόλεις και χώρες της Ευρώπης, όπως η Μασσαλία στην Γαλλία.

Παρέχετε βιωματικά σεμινάρια online;

Ναι. Τα βιωματικά σεμινάρια υλοποιούνται ηλεκτρονικά μέσω ειδικών web – εφαρμογών, που έχουν την δυνατότητα πλήρους διαδραστικότητας.

Ζω μόνιμα στη Μασσαλία και αναζητούσα έναν Έλληνα ψυχολόγο για την αντιμετώπιση κάποιων προβλημάτων με το γάμο μου. Με τη βοήθεια της Ευαγγελίας και της Ορτανσίας νομίζω ότι καταφέρα-με να κατανοήσουμε την αλληλεπίδραση μας και να σώσουμε το γάμο μας...μέσω Skype! Thank you both!

Μελίνα Σ.

Ενδεικτικές πόλεις εξωτερικού για online ψυχοθεραπεία με Ελληνόφωνο ψυχοθεραπευτή

ONLINE PSYCHOLOGIST Marseille

Να Θυμάστε...

Μην παραμελείτε την ψυχική σας υγεία!! Είναι εξίσου σημαντική με τη φυσική σας κατάσταση. Είτε μένεις στην Ελλάδα είτε είστε κάτοικος εξωτερικού μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Online Ψυχολόγος Ελλάδα

Είστε κάτοικος Ελλάδας και ενδιαφέρεστε για online ψυχοθεραπεία ανεξάρτητα από την πόλη διαμονής σας ή